Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2017 19:40:48 - Družice

odkaz

Nejen Havel, ale každý z prezidentů a částečně i politiků tu po sobě zanechá nějaký odkaz. Vám třeba může řada lidí poděkovat za smíření, o které se pokoušení s Německem. Odvedl jste obrovský kus práce jako nikdo před vámi. Jen bohužel rychle zapomínáme na to dobré a zlo je všudypřítomné. Myslím, že Havel toho hodně dokázal, lidé si jeho odkaz za poslední rok opakovaně připomněli nejen na náměstích, ale i v ulicích. Můj dotaz, jaký odkaz tu z vašeho pohledu zachová vaše vláda jako celek? Jak se o ni bude jednou mluvit? Hezký večer a hodně sil

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2017 21:40:39 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
děkuji za slova uznání, kterých si vážím. Souhlasím též s Vašimi úhly pohledu. Ano, příliš rychle zapomínáme...
Naše vláda se dle mého názoru zapíše do historie jako vláda úspěšná. Výrazně se podařilo snížit zadlužení ČR. Ekonomický růst přesahuje evropský průměr. Nezaměstnanost je u nás nejnižší v Evropě. Jsme šestou nejbezpečnější zemí světa a čtvrtou nejméně zadluženou v rámci EU. ČR je velmi komfortní zemí k životu a toho bychom si měli více vážit.