PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.05.2017 7:22:02 - Anajka

Sudetonemecky sjezd

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký máte názor na to že vicepremier Pavel Belobradek se v červnu zúčastní sudetonemeckeho sjezdu? Jaký vlastně máte názor na otázku sudetských Němců?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.05.2017 15:41:45 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,děkuji za dotaz. Lidovci se vždy vyznačovali kolaborací s každým, kdo je pustil ke korytu. Vždy se hovoří o tom, co vláda ODS, nebo ČSSD, ale nějak se zapomíná na to, že pokud tyto vlády dělaly chyby, tak u toho vždy asistovali lidovci, takže vina padá i na ně, Kdyby uspěl v říjnu babiš, tak půjdou s ním, jako sociální pracovnice z E 55.Co se týká sudeťáků, jejich odsun (žádné vyhnání) byl spravedlivým trestem za to, že hajlovali a spěchali do říše. Vždyť tam sami chtěli, tak proč se jim nelíbilo, když jsme je tam poslali?A především by nám měli líbat ruce za to, že jsme je odsunuli. Ať si představí, jak by jim bylo tady, kdyby mohli zůstat v Československé socialistické republice. Živořili by za 2 000 korun měsíčně, cpali by se chlebem, jezdili v Trabantu a na dovolenou tak leda do Bulharska nebo Rumunska.Díky tomu, že jsme je poslali do Spolkové republiky Německo, tak si za pár let pořídili Mercedes, brali tisíce marek měsíčně a na dovolenou jezdili na Bahamy. Takže ať jsou rádi a místo kritiky ať nám děkují po celé generace.