PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.05.2017 18:25:54 - Václav Werner

Kájínek

Dobrý den, pane Sládku.
Co si myslíte o tom, že president Miloš Zeman udělil milost Jiřímu Kajínkovi?
Já osobně se domnívám, že i kdyby Kajínek skutečně udělal všechny zločiny, které jsou mu přisuzovány, na doživotí to není. Jen se podívejte, jak mírné tresty dostávají masoví vrahové po celém světě! A nebo kupříkladu naši politici, kteří zpronevěří velký obnos peněz.
A jaký je názor na tuto amnestii máte Vy?
Předem díky za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2017 8:57:11 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,na toto téma jsem již psal nejen odpovědi, ale samostatnou úvahu. Celá kauza Kajínek je podivná, možná, že si nezasloužil doživotní trest. Co mi ale nejvíce vadí je fakt, že pokud měl prezident pochybnosti, měl mu milost udělit hned při nástupu do funkce a ne aby ho nechal dalších pět let hnít ve vězení. Takto je jasné, že prezident použil Kajínka bezohledně jenom pro svoji volební kampaň a že mu na lidech a jejich osudech vůbec nezáleží. Tím jsou si s Babišem podobní jako vejce vejci, konec konců oba byli členy zločinecké organizace, jak je správně popsána komunistická strana v platném zákoně.