PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.05.2017 19:11:58 - Eva Černá Malá

DOTAZ

P. PhDr M. Sládku, vidím, že Vás lidé stále oslovují, svými otázkami a že Vaše odpovědi jsou nezkreslené. Celý svět ví, že Zeman konečně odvolal z vlády Babiše. Jak je to možné, že mu není zabavený nezákonně nabytý majetek, asi jsem naivní, proč není soudně stíhán ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2017 8:53:21 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,Babiš neměl být vůbec do vlády přizván. Je chybou ČSSD, že v touze po moci byla ochotna na něco takového přistoupit. Majetek tohoto do demokratické společnosti vůbec nepatřícího individua má více než pochybný, přímo zločinný původ. Chtěl bych věřit tomu, že se lidé probudí, on v příští vládě nebude, takže nic nebrání tomu zahájit důkladné vyšetřování a to zpětně, vzhledem k předpokládané výši škody, dvacet let. Tedy vše od roku 1996. Bohužel záleží jenom na tom, aby se lidé konečně probudili. Včera jsem četl o pracovnicích sociální péče na Bruntálsku. Že prý jsou vděčné Babišovi za to, že jim zvýšil plat. Že sice má skandály, ale to prý ostatní také. A že ho budou volit. Když pominu celý tento blábol, tak v návrhu státního rozpočtu na příští rok chybí peníze právě na platy pracovníků v sociální sféře. Takže loni pár korun dostali, aby volili Babiše, ale po volbách už nedostanou ani korunu. Ještě teď mne z toho běhá mráz po zádech, jak levno lze lidi v ČR nakoupit. Mají menší cenu, než nějaký otrok před dvěma stoletími v Africe.