Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2017 17:09:25 - Je Suis Bohůš

Pane poslanče

1. V čem vidíte příčinu začínajícího děsivého neúspěchu ČSSD mezi voliči?. Zavinil to Zeman s Babišem?
Vždyť hrozí že budete mít nejméně procent hlasů (tipuji 12 proc) v historii orig. SocDem, poválečného klonu SocDem i Sametového klonu SocDem.
2.Proč si myslíte že se bývalým voličům dostatečně nelíbily Demisní tance sv. Bohouše při Vašem zpěvu s Kalouskem na téma "Fuj Babiš - Zlý Zeman"
3. myslíte si že Normalizace ČSSD (přeregistrace + odstraňování protivníků Sobotky ) , zajistí ČSSD "nové kádry" pro obrat ? Vžyť i koketování Sobotky s Vítacími muslo Sluníčkáři , Piráty , nevedlo k ničemu ?
4.Není to v tom že Sobotkovy každodenní Slibovací Hesla , Chtěcí bláboly , Zakazovací silácké kecy (nepřipustíme referendum ) , ukazují spíše na věci z minula v nichž jste voliče podrazili a sliby nesplnilií?
5.Víte, že lidé říkaji-na co so socani šáhnou do čeho vrtají ,se pak za pomocí pravice proti lidem obrátí? (Zákoník práce, regulace nájemného a ochrana nájemníků,soukr.exekutoři?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2017 9:23:46 - Ing. Antonín Seďa
 Největší příčinou poklesu preferencí je ztráta důvěry občanů. Není to problém současnosti ,ale delšího vývoje. Vždyť pokles byl v krajských volbách. A to bylo důsledkem korupčních kauz v rámci čerpání evropských peněz. Vždy ,když ČSSD vládne v koalici, má pokles preferencí. Je to dáno nutností kompromisů s vládními koaličními partnery. Dalšími důvody je skutečnost ,že existuje mocenský pakt mezi M.Zemanem a A.Babišem podporovaný jeho mediálním impériem proti sociální demokracii. Ta jediná dnes stojí proti autokracii. Ale je také nutno říci ,že nám neprospívá vnitřní třenice či problémy našich vysoce postavených členů. Přesto si myslím,že bylo nutno se postavit proti překrucování ústavy a proti problémům ministra financí. Boj za demokratický a svobodný charakter naší země je důležitější než aktuální preference strany. Lidé by si měli uvědomit,že pokud ČSSD ve volbách neuspěje ,pak na to opět doplatí zaměstnanci,senioři ,zdravotně postiženi či rodiny s dětmi.