Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2017 16:28:06 - bejk

Pane Seďo

Volně jsem si pročetl Vaše odpovědi čtenářům. V jedné z odpovědí uvádíte že nelze stavět na stejnou úroveň porušení koal. smlouvy a ústavy. Musím Vás upozornit že pan předseta ČSSD obelhal v přímém přenosu čt. všechny občany republiky a pana prezidenta zřejmě prostřednictvím kanceláře vlády o vylhané demisi.K tomu však nemám doklad.jen zaslechnuté vyjádření tiskového mluvčího hradu. Vy tvrdíte zcela otevřeně že právě pan prezident porušil ústavu , no prosím máme tu svobodu slova, plkat může kdo chce, vyjádřit názor rovněž. Souhlasíte se mnou že k výkladu ústavního práva máme zřízen Ústavní soud a ne politiky druhého řádu a už vůbec ne ČSSD? Sohlasíte že lháři nemají ve vrcholné politice zvlášť co dělat? Osobně se domnívám že koal. smlouva porušena nebyla, pan Babiš nakonec se svým odvoláním souhlasil.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2017 22:01:00 - Ing. Antonín Seďa
 Ano souhlasím ,že vykladačem ústavy je Ústavní soud ČR. To ovšem neznamená ,že názory ústavních právníků jsou k ničemu. Pán premiér neobešla ani veřejnost,animovaná prezidenta. Pouze byl nucen reagovat na poněkud mylný názor a zejména výklad ústavy M.Zemana. Ten se stal svým vystoupením na Hradě směšným a trapným. Je opravdu ostudou,že se za jeho chování musel stydět celý národ. To nelze okecat. Ani panu hradnímu mluvčího se to nepodařilo.