Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2017 21:58:10 - K.Zahradnik

Děkuji, odejděte.

Tento týden jsem Vám položil dva dotazy a po přečtení odpovědí jsem se definitivně rozhodl ČSSD již nevolit. Ptal jsem se na lež pana premiéra a dozvěděl jsem se jaký je Babiš gauner, co je zač Prezident a kdo porušil Koaliční smlouvu jako první. Toho se však můj dotaz netýkal. Premiér lhal veřejně a neřešil jsem jestli lhal v otázce Hermana nebo nyní Babiše. Vůbec mě nezajímal Herman, Zeman ani Babiš, chtěl jsem volit ČSSD pokud se očistí od těch co ji vedou do záhuby. Napsal jste mi něco v tom smyslu, že proč by měl Sobotka dodržovat smlouvu, když jí Babiš porušil jako první. To jako keď všeci kradnů a porušují smlouvy tak já mohu taky? Děkuji ale toto podporovat nemohu. Omlouvám se za Váš čas a redakci PL za to, že toto není dotaz ale odpověď. Jinak si vážím, že jako jeden z mála sem chodíte a odpovídáte na to co se Vás ptáme. ČSSD přeji alespoň 5% ale se Sobotkou to budete mít těžké. Loučím se a mějte se hezky.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2017 22:07:43 - Ing. Antonín Seďa
 Mohu vás ujistit,že ČSSD bude na vzory vaším názorům úspěšná . Kdo chce pochopí ,kdo nechce nepochopí . Já jsem odpovědět na vaše dotazy přesně a také trefné. Premiér nelhal,pouze musel reagovat na poněkud svérázný výklad ústavy pana prezidenta. Kdo viděl jeho počínání na Hradě směšný,tak si udělal obrázek o tom,proč se pán prezident chová jako kluk,kterému na pískovišti rozdávali bábovičku. Pochopil to celý národ a mrzí mě ,že vy ne. Já osobně udělám vše proto,abych mocenský pakt Zeman - Babiš porazil Na to se můžete spolehnout.