Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2017 22:32:39 - Je Suis Bohůš

RE :Kdo se ztratil, Vy ? Chápete vůbec Předchozí dotaz ? ...K Zemanovu "jako porušení Ústavy? či Zvyklostí? či Pravidel ? "

....podle současného textu Ústavy nenastává demise vlády zároveň s demisí premiéra...
....vládou navržená změna : demise premiéra měla být zároveň demisí celé vlády.,,,

......platí to nebo ne ....? ....pochopil jste tuto otázku ?

(http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Antonin-Seda-243/otazka/Kdo-se-ztratil-Vy-Chapete-vubec-Predchozi-dotaz-K-Zemanovu-jako-poruseni-Ustavy-ci-Zvyklosti-ci-Pravidel-115341#logged)

Vaše odpověd je dle mne sprostě hulvátsky matoucí a nedůstojná vysokoškolsky vzdělaného člověka....

Takže díky Vám : Už vím kdo je to bahno a sra?ky ..."pod nohama Premiéra" ve kterých jak říká Sobotka že se brodí .
A já to na rozdíl od jemu blízkých "Adorantů a Poskoků" nejsem ... ....https://archiv.ihned.cz/c1-65722900-ne-babisovi-se-zemanem

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.05.2017 6:51:24 - Ing. Antonín Seďa
 Nedůstojné jsou vaše vyjádření a zbytečné invektivy. Já nikoho neurážím ,na rozdíl od vás .Ale docela tomu rozumím ,protože komu docházejí argumenty,tak se uchyluje k podobnému výrazivu. Jestli tady někdo pokazil politickou kulturu,tak je to prezident a A.Babiš. Prezident tím,že upřednostnil své osobní zájmy nad zájem země a namísto uklidnění politické situace se postavil záměrně na jednu stranu. A Babiš ,který svými výroky všici kradnů ,uráží všechny politiky. Přitom on je tím,kdo zneužíval privatizační doby , kdo zneužívá dotací a kdo využil možnosti krátit dané. Připomíná mi to,zloděj křičí ,chyťte zloděje. To je to morální bahno naší politiky i naší společnosti.