Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.05.2017 15:54:45 - pistolnice

výmluvy , omluvy, výmluvy

Dobrý den , pane Zdechovsky , proc pořád omlouvate EU , Merkel a politiky v Bruselu , když je evidentní, že nemecka velitelka rozhoduje o cele Evropě a nemá zájem napravit emigraci ilegalu ! Evropane vědi , že zastavit migraci jde , ale Němci chtějí chaoz v Evropě a tim bude snadnější donutit evropske státy , se zříci sve kultury , hranic , svého území .... Němec chce ovládat celou Evropu , Vy to víte , ja to tusim a Českému národu je to jasne ! Němka si myslí, že Česi jsou uplni tupci ? Pisete už rok o výcviku libyjskych stráži na pobřeží , pane, děláte si ze me pořád legraci, nebo me máte za někoho, co vychodil 5 tříd ZŠ ?
Pokud Merkelova a politici " neumí - nechce " zastavit ohrožující migraci nemá právo rozhodovat za EU !
Za mně chce rozhodovat , ale ja jsem ji to právo, nedala ! Dnes každý ví , že migranti dělat nebudou , nedělali ani ve sve zemi a 95% jsou ilegalove ne uprchlici , proc lžete Evropanům ? Víte, že každý lhář -i budou jednou potrestani a za vse zaplatí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2017 19:53:05 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,opravdu nevím, z čeho vyvozujete, že má německá kancléřka přímý vliv na imigrační politiku jiných států. Selhání při zadržování ilegálních migrantů padá především na hlavu národních států, a to z jednoho prostého důvodu. Státy mají v oblasti migrační politiky relativní volnost.  EU může  v některých věcech pomoci, plní ale hlavně asistenční úlohu. Angažuje se např.  ve výcviku pobřežní stráže, ale to není krátkodobá záležitost a výsledky nelze čekat hned. Musíte mít také na paměti, že v Libyi nyní není vláda, která by měla kontrolu nad celým územím. O tom, že se v drtivé většině jedná o ekonomické migranty bez nároku na azyl nepochybuje snad nikdo. S pozdravemTomáš Zdechovský