JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.01.2011 13:28:16 - patlal

Státní zastupitelství musí mít velkou důvěryhodnost

Dobré odpoledne pane předsedo, bude pan Zeman dobrým státním zástupcem, tedy podle Vás? Zasloužila si paní Vesecká odvolání? Přeji Vám šťastný nový rok. Jsem kapku zvědaví a nejspíš nejsem sám, co politici našli pod stromečkem, ale mohu se Vás na okraj zeptat, co Vám udělalo největší radost?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2011 14:35:50 - JUDr. Vojtěch Filip

Děkuji za dotazy, vezmu to popořádku, zda bude pan Zeman dobrým státním zástupcem ještě nevím, je to přece  jen jiná práce, než kterou vykonával a raději si počkám na jeho konkrétní kroky, slova také ještě nejsou činy. Byl bych rád, aby už státní zastupitelství bylo orgánem, který bude mít velkou důvěryhodnost mezi občany. Česká republika a naši občané si to zaslouží. Paní Renata Vesecká byla jmenována a musela počítat s tím, že bude také odvolána,  tak to ve vrcholných funkcích chodí.
No a k vánočním dárkům mohu jen  uvést, že jsem jich dostal dost, ale největší radost mám z digitálního rámečku, který jsem dostal od dcery a jsou v něm nahrány fotky mého vnuka . Už ho mám v práci a když je mi smutno tak si nějakou fotku zobrazím.
Vojtěch Filip