Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.05.2017 20:30:06 - mravenec-99

Usiloval zastřelený rom o vraždu? Je obvinění střelce politickou objednávkou?

1) Co říkáte na případ zastřeleného roma? Podle některých informací se pokoušel přejet příbuzného, takže ho člověk s legálně drženou zbraní zastřelil. Opravdu nevěřím médiím, že by bezúhonný člověk jen tak vyběhl z domu a zavraždil člověka, který by "jen" boural do ostatních aut.
http://aeronet.cz/news/exkluzivni-informace-zevnitr-v-chomutove-to-byl-regulerni-teroristicky-utok-hrdina-presto-miri-do-vazby-cikanizace-ceske-politiky-dosahuje-vrcholu-na-kauzu-jsme-upozornili-i-ruska-a-americka-media/
2) Je jasné o co jde - o legálně držené zbraně. Současné vládě se vůbec nehodí, že by ozbrojený občan zabránil téměř teroristickému útoku v podobě útoku auta. Naopak se z toho bude snažit vyrobit opak, aby to vypadalo jako rasistický útok, aby byla záminka odzbrojit lidi. Klidně se z člověka, který je hrdina, vyrobí vrah a pošle se na politikou objednávku do vězení. Vaší vládě je to fuk, ta se dnes prakticky otevřeně snaží o likvidaci vlastního národa. Že je to tak?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2017 22:55:19 - Mgr. Daniel Herman
 Bohužel, nejsem o této záležitosti blíže informován. Omlouvám se.