PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2017 8:25:17 - Eva20

Německo prý zdegeneruje

Dobrý den pane doktore. Zajímal by mě Váš názor na výrok jistého německého ministra který řekl že bez migrantů Německo zdegeneruje. Není tento výrok důkaz že Německo již zdegenerovane je?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2017 15:57:42 - PhDr. Miroslav Sládek
Dobré odpoledne,tímto výrokem neblaze proslul ministr Wolfgang Schaeuble. Němci mohou být zdegenerovaní jenom z jednoho důvodu, že jich příliš mnoho padlo ve druhé světové válce, že východní polovina pochází ze znásilnění německých žen ruskými vojáky a že si tam berou Turky již mnoho let. Ovšem tento ministr je kromě jiného pomatenec. Dalším jeho památným výrokem je, že Turkyně třetí generace jsou prostě úžasné. Pravděpodobně po celá léta tajil svoji úchylku, která teprve díky politice Merkel a Bruselu začala vyplouvat na povrch. Protože jinak si nelze vysvětlit fakt, že k současné degeneraci chce ještě přidat ejakuláty černochů???!!! Vůbec si nedovedu představit, jak by asi vypadala taková směska.