Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2017 10:51:14 - Kamenáč Bill Csc.

Proč chcete obnovovat to, co jste pomáhali sami zrušit?

Na webu zemědělského portálu eAGRI je nadpis: "Na náš venkov se musí vrátit služby a prodejny potravin. Pojďme se společně domluvit, jak tomu pomoci." Abych pravdu řekl, mě už tyto vaše kecy lezou žaludkem. V této republice se od roku 1989 bohužel zrušilo značné množství věcí, které v té době fungovalo a o kterých i staří sedláci, kteří komunismus nesnášeli, hovořili v pozitivním duchu. Čeští zemědělci byli nuceni zbavit se činností, které předtím docela dobře vykonávali, nyní se tyto výroby za velkých pořizovacích nákladů vracejí pomalu zpět. Byly zrušeny služby, díky kterým se na venkově žilo poměrně dobře. Nyní se to vrací za velkých finančních nákladů a s velkým humbukem zpět.
Lidé ale nezapomínají. Nakonec některé věci se odehrály poměrně nedávno. Např. zavedení EET i drobným podnikatelům či neobolševický zákaz kouření v soukromých venkovských hospůdkách, pro který jste hlasoval i vy. (Jsem nekuřák).
Proč nedokážete rozumně neuvažujete a chcete obnovovat to, co sami rušíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.