PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2017 13:26:53 - Anajka

Výrok redaktora

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký máte názor na výrok redaktora Českého rozhlasu M. Hanrika: Na tuto zem by měla udeřit válka aby se zase lid naučili solidarnosti. ČR měla přijmout 2600 lidí zvládla 12.Co si myslet o člověku který své zemi přeje válku jenon proto že lidé nechtějí uprchlíky kteří často ani z válečných oblastí nepochazeji?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2017 15:47:39 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobré páteční odpoledne,jaký asi může být názor na parazita, který žije z koncesionářských poplatků. Takový parazit takto vysávající lidi nepotřebuje k životu nic jiného, nepotřebuje mít rozum, myslet, prostě nic. Nebýt toho, že jej živí ostatní občané, tak už dávno pošel. Co si také myslet o témeř čtyřicetiletém, jehož každý příspěvek začíná slovem ... ty vole .....Na takové výroky, které schvalují válku a k ní vybízejí je pamatováno v trestním zákoníku - jmenuje se to zločiny proti míru a trestná je již příprava, nehledě k tomu, že přímo v této souvislosti je to vlastizrada, zločin ještě horší.Měl by skončit na hodně let ve vězení spolu se všemi, kdo něco takjového podporují - včetně Štětináče europoslance a jemu podobných.