ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2017 0:18:50 - jiriIV

Vážený pane Senátore.

S klesajícím počtem hlasů pořádá soc.dem.každý měsíc hon na čarodějnice.Předseda Senátu se obul do ing Čuby, zapomněl ale dr.Ratha.Nebyl ale první.První byl Havel,po jeho projevu a mediální štvanici ing.Čuba odstoupil. Pan ing.Čuba vybudoval ve Slušovicích efektivní a prosperující Agro podnik.Zaměstnal lidi kteří neprošli prověrkama 70.let které musel tvrdě obhajovat. Vše v mezích tehdy platných zákonů někdy i na hraně jak se prokázalo v polistopadových kontrolách které neprokázaly žádné porušení zákonů.Zatím co Havel zlikvidoval čsl.zbrojní průmysl o tom by mohli vyprávět Slováci.Kdy se tisíce stali nezaměstnanými.Uvolněný trh osadili západní zbrojovky a divili se jakého máme naivního prezidenta.Pravda a láska nezvítězili jen ožebračili tento stát.Pokud jste mněl TK v Senátu tak já jsem ji neslyšel.Možná se ptám na to co jste řekl. Přesto Vás prosím o Váš názor.

Jiří Lípa Val.Mez.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2017 22:45:29 - Jan Veleba

 Vážený pane Lípo,

mám stejný názor jako Vy. Jenom snad doplním, že ve Slušovicích nebyly jenom polistopadové kontroly, ale pan docent Čuba čelil více jak padesáti soudům (!), štvali ho jako psa. A dále doplním, že ten, kdo se zevnitř Slušovic podílel na této štvanici byl ten, komu dal František Čuba práci, a ne ledajakou. Byl to disident Antonín Devátý, který byl zaměstnán v počítačovém centru Agrokombinátu Slušovice.