ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2017 10:51:37 - karamelka

Co bude s panem Čubou dál?

Dobrý den, mám dvě otázky. Můžete konkretizovat spřátelená média pana Štěcha? Vím, že má svá média ANO, KSČM, Valenta vlastní PL, ale nevím, jaká média až na Právo píší pro ČSSD.
A k panu docentovi. Proč se rozhoduje takhle na etapy? To je nějaká nová móda jako když Sobotka podával demisi? Pan docent jasně navrhl vzdát se platu, ale v Senátu chce zůstat, i když tam nebude jezdit. S jakou další jobovkou hodlá přijít? Proč neumíte věci komunikovat na rovinu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2017 12:51:19 - Jan Veleba

 Dobrý den. Jistě, mohu - Právo, ČT, pořady Moravce. Generální ředitel ČT Dvořák byl "zvolen" 4 měsíce před uplynutím svého mandátu v tajné volbě poměrem 15:0. A kdo si myslíte, že má v zákulisí hlavní slovo? Je to premiér, tedy Sobotka, tedy ČSSD. Víc se tady psát nedá.

A etapy u pana Čuby? Vzpomeňte si prosím na etapy Bohuslava Sobotky při demisi nedemisi a na jeho komunikaci na rovinu. Já věci na rovinu říkám a říkat budu i nadále a koncovka bude ve středu.