Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2017 11:11:55 - PerHakan

Itálie

Dobrý den,
z mého pohledu selhává Itálie, kt. nehlídá vnější, námořní hranice EU a naopak napomáhá Afričanům kolonizovat státy EU. Tu EU, která chce tyto kolonizátory nikoliv vracet, ale naopak přerozdělovat do všech zemí, aby všichni tou vlnou byli zasaženi. Itálie si ale neuvědomuje, že invaze neskončí, dokud budou přivážet další a další Afričany a muslimské Asiaty k italským břehům a naopak tento fakt bude dál posilovat snahu migrantů dostat se do EU. Co si o tom myslíte? Říká vám něco Kalergiho plán?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2017 23:22:23 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,je v první řadě selháním hraničních států, že nedokázaly zabránit přílivu většího počtu migrantů. Opravdu ale není na místě mluvit o kolonizaci či nějakém spiknutí. Vysvětlení toho, proč se tolik lidí z Afriky snaží dostat do Evropy je mnohem prozaičtější - tito migranti mají příliš vysoká očekávání od života v Evropě. Sám jsem se o tom mohl přesvědčit při návštěvě uprchlických táborů na Sicílii, kde jsem měl možnost mluvit s tamními lidmi.
Řešení této migrační krize se neobejde bez nastolení stability v Libyi, protože bez přispění této severoafrické země, která je nyní fakticky zmítaná občanskou válkou, nebude dost dobře možné příliv mograntů zastavit. S pozdravemTomáš Zdechovský