JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2017 15:32:16 - Družice

Jste čestný muž

někdy se ale stává a v politice obzvlášť, že se mění pravidla i v průběhu hry. Nemyslíte, že je nová středolevicová strana to, co by všem prospělo? členy byste pak mohl být vy nebo pan Koskuba, kterého z kandidátky vyštípali. Víte, abyste se nedivil až to samé učiní i s vámi bez ohledu na to, že jste úspěšný (nebo spíš právě proto). nemyslíte, že strana jedná v poslední době dost nelogicky? Vám samozřejmě přeji hodně zdaru. Družinová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.07.2017 19:45:00 - JUDr. Miroslav Antl
 Děkuji Vám, vážená paní Družinová – a i Vám se omlouvám za (velmi) opožděnou reakci. Na svém názoru trvám, i přes Vaši argumentaci, když ostatně ani nevím, zda budu chtít ještě kandidovat (a zda to bude právě za ČSSD). Na to mám ještě tři roky. A pokud jde o pana poslance prim. MUDr. Jiřího Koskubu, ten vystoupil z ČSSD, ale jejich poslanecký klub přece neopustil. Také Vám přeji úspěšné a zdravé (tý)dny!