Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.06.2017 11:00:06 - wokoun

Asi si nerozumíme ...

Vy ( čssd) jste vzali do vlády pana Babiše. Vy (čssd) jste za každou vládnout i s ANO, i když jste znali vše o Babišovi. V pokusu sesadit Sobotku po lánské schůzce Babiš podpořil Sobotku. Pan Babiš se v Sobotkově vládě stal ministrem financí, a to i přesto, že pan Babiš veřejně občanům sdělil, že bude ve střetu zájmů a i přesto, že Sobotka a všichni poslanci věděli, kdo je pan Babiš. 3.5 roku to nevadilo nikomu. Nyní půl roku před volbami Sobotkovi minulost pana Babiše vadí, a to tak, že ho pan Sobotka z vlády vyhnal. Účelově a zbytečně. Pan Sobotka svým tajtrlíkovám odradil spoustu voličů a přátel ČSSD a situace po jeho odstoupení z funkce předsedy je tragikomedie, která vede zániku strany. Je smutné vidět, jak někteří akteři této taškařice vidí chyby jiných a ne svoje. Když pan Sobotka rezignoval, tak měl rezignovat i jeho první místopředseda a ne zaujmout hned jeho pozici ..... Voliči se už nenechají zmást levnými slogany sliby, voliči si spíše pamatují, jak a kdo se choval.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2017 22:46:59 - Ing. Antonín Seďa
 Rozumím ,ale nemáte úplnou pravdu. Předně to byla ČSSD ,která před volbami v roce 2013 varovala před A.Babišem a hnutím ANO 2011. Voliči toto varování nevyslyšeli.Lánský podraz ustál B.Sobotka díky sociálním demokratům a nikoliv vůči Babišovi.Pokud by nepodpořil vítěze voleb,pak by na to doplatil on sám . Ano,koaliční vláda byla úspěšná , nicméně podrazy A.Babiše vůči ČSSD se již nedaly tolerovat. Omezení demokratických svobod a úkolovaní médií nešlo přejít .Proto byl odvolán ministr financí. A vazba mezi panem Babišem a prezidentem je zřejmý.