ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.06.2017 20:22:05 - František Bystřický

Svině

Máte sice dar neodpovídat na konkrétní dotazy a místo toho střílíte - pokud dotaz náhodou pochopíte - odpovědi stylem "a oni zase...", přesto se vás opět pokusím zeptat: Co berete na žaludek, že máte odvahu k tak zaryté obhajobě buranství a sprostoty ing. Zemana tentokrát napadajícího premiéra této země narážkami na svině? Je to lék na předpis, ten, co berete, nebo je volně v prodeji? Kde berete odvahu vy - prototyp pokryteckého papaláše - urážet z pozice voleného reprezentanta občanů premiéra této země slovy křivák a pokrytec? Btw. chápu vaše minulé "odpovědi" správně, že Čuba si za flákání ten milion a čtvrt, které už shrábnul, nechá pro dobro své rodiny? Velmi levicové...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2017 22:49:55 - Jan Veleba
 Víte, kdybyste položil smysluplnou otázku, tak vám rád odpovím. Ale zkuste si to, co jste mně nakladl (viz Horníček) v klidu a s odstupem několika dní v klidu přečíst a formulujte prosím konkrétní dotaz. Děkuji a čekám.