ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2017 8:23:49 - Kuba z Litoměřic

svině

Moje dcera má již delší dobu problém s jednou učitelkou. Včera přišla s tím, že je to prostě svině, a že nemá smysl s ní diskutovat. Jak máte dítěti vysvětlit, že se má vyjadřovat slušně, když přední politici mluví jak jim lidově řečeno zobák narostl? Dcera jde do puberty, což je takové to období vzdoru a náramně se jí hodí, že se prezident chová jako hulvát a bere si z něj příklad - samozřejmě jen v tom negativním smyslu. To chcete, aby mezi sebou lidé nebyli schopni slušně diskutovat? Každý prožíváme nějaké emoce, ale ty často, obzvlášť v práci musí jít stranou. Děkuji za váš názor, i když je mi jasné, že prezidenta budete hájit. Spíš mě zajímá kam daleko jste schopen až zajít. Jakub

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2017 22:55:40 - Jan Veleba
 Pane Kubo z Litoměřic, nebudu pana prezidenta hájit, jenom se Vás zeptám - Vaše dcera fakt sleduje českou politiku, třeba i Kalouska, a učí se v pubertě neslušně mluvit, přičemž jejím vzorem v tom je prezident republiky? Nebo se chystá na studium politologie? Vyložte mně to prosím.