Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2017 14:22:42 - Stanko

Proč podporujete válečné zločiny NATO, mučení a vraždění žen a dětí?

Proč ČSSD podporuje NATO a jeho členy i tehdy, když vraždí děti a ženy a když mučí a vraždí zajatce? Ještě nikdy ČSSD a její papaláši neprotestovali ve vládě proti mučení, když je dělaly USA a proti vraždění žen a dětí. Miliony uprchlíků se ženou i do Evropy ze zemí, kde NATO a jeho členské země bombardovaly civilní cíle, mučily a vraždily zajatce i civilisty včetně žen a dětí jako vedlejší cíle své politiky.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2017 10:52:00 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím, kde berete názor, že ČSSD podporuje válečné zločiny NATO. Je to lež. Za prvé proto, že NATO nemá svoji armádu a vždy tyto zločiny jdou za armádou toho kterého členského státu Aliance. Za druhé, zasedání vlády je neveřejné, takže opravdu nevím, jestli někdo z ministrů za ČSSD či vláda neprotestovala, jak tvrdíte. A obviňovat NATO z válečných zločinů je opravdu přitažené za vlasy. Pokud dojde k úmrtí nevinných civilistů, pak nejde o záměr, jak se snažíte naznačit, ale o chybu. Rozhodně a to musím důrazně odmítnout, není ani vedlejším cílem politiky Aliance vraždění či mučení.