Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2017 10:49:14 - Osička

ČSSD a Seďa : Oslava a Obrana Západu EUSA a NATOUSA ...Až do zániku ČR ? (2 pokračování) ?

Váš hrdinný Boj proti Populistům , ketrý vám brání pro Populus cokoliv udělat
Budete spolu s ostatními sociálními demokraty v těchto pro Populus v ČR vražedných svinstvech pokračovat ?
.....

Stát je řízen kmotry, kteří každou veřejnou zakázku předraží, aby naplnili miliardami našich korun svůj osobní měšec a měšec stranické pokladny, ale hlavně- SZ EU Že NeKom?
Rozkradené miliardy, za které není nikdo potrestán, ale hlavně, - SZ EU Že NeKom?
Máme otevřené hranice, kudy k nám vnutí statisíce utečenců, ale hlavně, - SZ EU Že NeKom?
Stále víc a víc se ožebračují tělesně postižení a to i děti, důchodci, maminky na mateřské dovolené, rodiny s dětmi, ale hlavně, - SZ EU Že NeKom?
Maminky nemají pro děti peníze na svačiny a na obědy do školy, ale pro Humanitu za "Válečné Hříchy" Západu , USANATO jsou miliardy - SZ EU Že NeKom?
Naše země nevzkvétá - díky i vašenu hlasu LISABONUJE do koloniálního područí Německa , ale hlavně - SZ EU Že NeKom?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2017 11:01:27 - Ing. Antonín Seďa
 Ani já, ani ČSSD se nemusí stydět za své skutky. Jsme na rozdíl od KSČM odpovědnou stranou, která zajišťuje a zajistila bezpečnost svých občanů i obranu České republiky. Po sedmi letech pravicových vlád jsme napravili ty největší křivdy, které tady pravice zanechala. Splnily jsme 80% našich předvolebních slibů, nastartovaly hospodářský růst a zejména růst životní úrovně našich spoluobčanů. To, že 85% exportu českého zboží jde do EU je realitou a o žádnou kolonii Německa nejde. Naopak spolupráce v rámci EU i NATO jde ku prospěchu naší země a našich občanů. Ale také nezastírám, že je třeba pojmenovat problémy a hlavně je konkrétně řešit. To, že se u nás nedodržují a obcházejí zákony není vinou pouze vlády, ale tolerance a morálky naší společnosti. Naopak bychom se měli hodně učit od Německa či Rakouska. To by nám prospělo daleko více, než takové výrazivo, jak zaznívá z vašich úst. Prosím buďte již konečně alespoň trochu objektivní.