Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2017 10:49:19 - Osička

ČSSD a Seďa : Oslava a Obrana Západu EUSA a NATOUSA ...(1) ? Před Cs-Populusem ?

ČSSD: Sláva Západu EUSA a NATOUSA a hlavně, že tady nevládnou komunisté ( SZ EU Že NeKom ?)
Dnes už 45 procentní podíl ČSSD (podíl na době vládnutí) ,a tím ... Na Marasmu , Svrabu a Hnoji GlobálKapitalismu a Cs ZlodějKapiatalistů a čs Politiků v ČR.

Jako politik s 2,3 mil/rok poslaneckým čerpáním z rozpočtu na tom taky máte podíl ....vy o tom nevíte ?


Máme pětinové platy, než mají lidé na západě, ale hlavně - SZ EU Že NeKom ?
Máme všechno zboží dražší o 20 procent, než na západě - SZ EU Že NeKom?.
Musíme jíst potravinový odpad dovážený ze západních zemí(zemědělství zničeno), ale hlavně- SZ EU Že NeKom?
Náš státní dluh je 1,74 bilionů korun a roční úroky z něho platíme 120 miliard, ale hlavně- SZ EU Že NeKom?
Zvyšuje se počet lidí pod hranicí chudoby, zvyšuje se počet bezdomovců a počet lidí zavřených a těch na ubytovnách, počet lidí vyhlašujících osobní bankrot, ale hlavně - SZ EU Že NeKom?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2017 11:10:27 - Ing. Antonín Seďa
 řadu problémů a věcí, které kritizujete, nám tu zanechali komunisté. Zejména rozvrat morálky a nedoceňování národních zájmů ČR. Komunistům je velmi dobře v opozici, protože mohou být populističtí a nemají žádnou zodpovědnost. Proto často hlasují i s pravicí. Ano, ČSSD i já jsme zastánci našeho členství v EU a NATO, a to navzdory problémům, které existují. Pro mne osobně i pro sociální demokracii je důležité zajistit bezpečnost naší země a našich občanů. Víte, státní dluh je jednoduché smazat. například na úkor seniorů, sociálně a zdravotně postižených, na úkor obrany či bezpečnosti či na úkor zdravotní péče a vzdělávání. Tohle vždy navrhuje česká pravice, ale od sociálního demokrata to opravdu nechtějte. Nebo lze zvedat daně. Na naše sliby vždy navrhujeme změny v příjmové straně státního rozpočtu. A je zřejmé, že existuje mix opatření, které pomáhají stabilizovat státní rozpočet a veřejné služby. Je otázkou, proč například A.Babiš nesplnil své předvolební sliby, že ušetří na lepším výběru daní 100 miliard korun. Moc toho nepředvedl, pouze potvrdil, že zvyšovat daně nehodlá. Takže proto také, jako ministr financí navrhl deficitní rozpočty, kromě loňského roku,kdy jsme čerpali evropské fondy z minula. Tím došlo k přebytku rozpočtu. A musíte si uvědomit, že vládne nikoliv pouze ČSSD, ale koalice tří politických stran.