Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2017 12:38:24 - laco

Vládní propaganda

Z příspěvku z diskuze na webových stránkách :"Nejsem příznivcem žádné strany, ale musím uznat že ten rozhovor (ruský prezident Putin a americký režisér Stone) byl zajímavý už je proto, že v současné době pociťujeme nedostatek kvalitních informací o Rusku, Číně, Sýrii, Iráku, Iránu, ale i také o nás v Evropě. Současné propagandistické informace nám předkládané jsou natolik průhledné, že jim věří jen zoufalci. Jen nechápu , že stejní zoufalci Zaorálci, Sobotkové, Jandové...nepochopili, že tak jak to dělají jim to už nikdo nebere." Jak Vy osobně hodnotíte kvalitu současné vládní propagandy, předkládané občanům vládními ve spolupráci s mnohými neziskovými organizacemi, které jsou financované jak ze strany vlády, tak i mnohými zahraničními nadacemi a fondy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2017 15:41:48 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s vaším názorem, že je velmi těžké hodnotit relevanci předkládaných informací. A to nejen z veřejnoprávních médií, ale i z médií soukromých či ze sociálních sítí. Můj osobní přístup je ten, že se pokouším každou důležitou informaci ověřovat minimálně ze dvou zdrojů. A přiznám se, že ne vždy se mi to daří. Je pravdou, že v éteru se vyskytují i dezinformace, ať již cílené či pouze zavádějící. Nicméně existují i média zahraniční, takže lze informace nejen srovnávat, ale i vyhodnocovat. Já mám tu výhodu, že ještě mám řadu informací od našich bezpečnostních či zpravodajských sil. Chci zdůraznit, že současná vláda je zodpovědná za zajištění bezpečnosti našich občanů a podle toho se i chová. Takže já v současné době nemám informace, že by informace poskytované naší vládou či jejími členy byly zavádějící či nekvalitní.