Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2017 12:44:47 - Studnař Karel

Oranžová Filharmonie - Já nic já Muzikant za vše mohou Zlí PopuloHříšní komunisté....?

obdivuji fantasmagoričnost vašich odpovědí kdy ze špíny a zla kapitalismu obviníte Komunisty.

Jo kdyby Vás ODS za Topolánka měla ve svých řadách , tak by mohla zakázat KSČM za tu bídu v ČR za korupci , drogy , bezdomovectví, týrání matek a dětí po roce 1990 , jak měla ODS v úmyslu....

Víte kam se EU-ideově dostáváte ?

Byl smazán dotaz, zda víte že 12 let ze 27 let jste vládli a rozvíjeli stávající formu BídoKapitalismu v ČR a Vy začnete tvrdit že za Vaše hříchy mohou komunisté a Babiš.
Směšné, z toho se nevymluvíte stejně jako z likvidace OKD , budování exekutorského průmyslu , Lisabonské zrady a pod .
Řečí moc , výsledky 0.

Myslíte si že Vaše renomé zvednou "Vaši diskusní diblíci" kteří obviní nepříjemné diskutéry ze zarytého komunismu" ? , když , Vaše triky a klikaření bodů je zde na PL známé ?
Já osobně si myslím že obhajujete svinstvo napáchané i ČSSD jen lžemi a hážete to nesmyslně na ty co u toho nebyli.
Není to u vysokoškolsky vzdělaného Politika morální ostuda ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2017 15:51:03 - Ing. Antonín Seďa
 Za prvé pane Studnař , pokud se tak jmenujete, neobviňujte mne z mazání či úprav otázek. Nic takového nedělám a je na serveru PL, jak jim funguje. Já se naopak snažím odpovídat i na podobné dotazy, které uvádíte vy. za druhé o OKD jsem již psal a odpovídat a prosím, aby jste neobviňoval ČSSD, ale ty, kteří způsobili privatizaci této firmy a snížení jejího jmění tak, že stát přišel o majoritu. Ano, ČSSD spoluvládla více jak 12 let a musela řešit problémy, které tady zanechaly pravicové vlády. Pokud jsem hovořil o KSČM, pak oba víme, že ne vše bylo před listopadem dobré. Já mohu říci dvě věci. za prvé, kdo nic nedělá, nic nepokazí. A za druhé, povšimněte si chování a hlasování poslanců za KSČM. Je nejen populistické, ale v řadě případů je i nelevicové. Ale to víte, v opozici je dobře, prebendy existují, politický vliv také, ale odpovědnost žádná. Já jsem nikdy nelhal a lhát nebudu. Ale nemám rád, když někdo tvrdí něco, co pravdou není. na to se přiznám jsem velmi alergický. A kdyby nebylo sociální demokracie, pak by naše země neměla ani svobodu, ani demokracii a našim občanům by nerostla životní úroveň.