Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2017 13:24:07 - andulasedlackova

Máte něco vymyšleno proti podvádění ve volbách?

Volby v Rakousku se museli opakovat, v Anglii se podvádělo, ve Francii poslali 500 000 lidem lístky jen pro Macrona, nebo na Youtube je možné vidět, jak lístky z uren se jménem Le Pen vyházeli na ulici. Jste připraveni na to, že bude pokus o vaše "zneviditelnění", stejně jako se to děje v médiích?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2017 14:15:12 - Ing. Radovan Vích
 Dobrý den paní Sedláčková a děkuji Vám za dotaz. 
Máme velmi dobře připravenou volební kampaň, která odstartuje počátkem července představením programu SPD médiím a také oznámení jmen jednotlivých krajských lídrů. Maximálně se snažíme obsadit místa ve volebních komisích tak, abychom měli našeho člena pokud možno v každé volební komisi a místnosti. Tímto opatřením chceme maximálně omezit případnou manipulaci s volebními lístky a zabezpečit transparentnost a minimalizovat případné podvody a machinace s volebními výsledky ve volebních komisích. Je nám jasné, že nám stávající tradiční politické strany nepřejí, ale uděláme maximum proto, abychom maximalizovali naše úsilí při prosazování našeho volebního programu a úspěchu, který je dnes již jasný. Otazníkem zůstává, jak silný bude náš mandát a volební potenciál, abychom mohli náš program prosazovat na půdě sněmovny. 
Hezký den a přijďte k volbám.
Radovan Vích