Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2017 16:20:21 - walli

Co z ČSSD zbude,

když vyštípete všechny oblíbené politiky? A ty, co nevyštípete raději odejdou sami. Myslíte, že to straně prospěje? Nic proti vám, ale proč jsou na předních místech kandidátky stále ty stejné tváře? Jestli je ČSSD v krizi a ona je, nemyslíte, že byste měli přijít s něčím novým?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2017 16:21:42 - Ing. Antonín Seďa
 Víte, naštěstí je ČSSD demokratickou stranou, kde rozhodují členové o sestavení kandidátních listin. Ano, problémem je , že ČSSD, tak jako jiné demokratické strany, mají malou členskou základnu a po pravdě řečeno, lidé se do politiky nehrnou. Zřejmě proto, že je to velmi těžká dřina a že ztrácíte soukromí. Na straně druhé, i politik by měl být profesionál, který má nejen odborné a životní zkušenosti, ale i zkušenosti politické. A také by měl mít morálku a ta, přiznejme si, u řady politiků schází. Sociální demokracie je nejstarší politickou stranou v zemi, je založena na svobodě, demokracii a solidaritě a prosím opravdu nechtějte, aby svůj politický program v těchto cílech měnila. Ano, chce to i nové tváře, ale ne tváře z módního kalendáře. A podle poslední doby, to co ukazuje VV a ANO 2011 je politika, která českou politiku dehonestuje. Pokud to nevidíte, pak jste slepý. Ale to mne moc nepřekvapuje, protože 34% podpory pro A.Babiše a jeho politické hnutí, je pro mě nepochopitelné. Ale zřejmě je to tím, že politika opravdu není spravedlivá.