RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2017 10:47:23 - pony123

Koho budete volit za prezidenta?

Napadlo vás, že je Zeman vychován dobře, ale povahu prostě nezměníte? Vždyť on se stal prezidentem jen proto, aby zúčtoval s těmi, co mu podrazili nohy. Každý má své zaryté obdivovatele, ale byla bych opatrná s termínem voliči. Zeman už není favoritem, voliči ho totiž prohlédli. On si je toho vědom a tak se aspoň snaží splnit vše, proč kandidoval, tedy pomstít se. Nebo vy si myslíte, že má šanci mandát obhájit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2017 13:31:32 - RSDr. Vlastimil Balín
 Začnu odzadu, bohužel, vydrží-li zdravotně, a to fyzicky i psychicky, tak se obávám, že s ohledem na mentální stav společnosti by mohl mít šanci pozici hlavy státu, kterou neskutečným způsobem dehonestuje, obhájit. Prohlédli jej maximálně někteří zástupci médií a lidi, kteří se o politiku zajímají vážněji, než jen si to s někým skoro anonymně rozdávat na sociálních sítích. Většina je nadále v bludu a hodnotí vlastně to, co by sama ráda udělala. Koho budu volit ještě nevím, ale akademik pan Drahoš se mi z té dosavadní nabídky jeví jako nejpřijatelnější. Jen by mu mohl někdo z jeho týmu poradit, aby se tak arogantně nevymezoval vůči některým subjektům, byť třeba jeho averzi vůči KSČM mohu chápat, protože na rozdíl do něj mám až podrobnou osobní zkušenost. Odmítá totiž i ty voliče, kteří volí tento subjekt jen z čirého zoufalství a neopodstatněných očekávání, že to s nimi může být jiné. Chce-li být jiný než Zeman, neměl by se tak vymezovat. Ale u volební schránky jsme každý za sebe, se svým voličským právem a svou odpovědností a bude to na každém z nás. Nemám ambici Vás ovlivňovat, hezký den, V. Balín