Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2017 18:06:50 - třepelka

Reakce na odpověď ,,Další netransparentnost ČSSD"

Možná, kdybyste na ten odkaz klik a našel si asi minutu slyšel byste, jak Marksová nadává, a teď cituji, že jsou to kréténi (nejužší vedení strany). Řekla to protože jí nejužší vedení nepozvalo na schůzky, kde se jednalo o budoucnosti strany, i když je místopředsedkyní!!!! To vám přijde v pořádku? Sobotku jste odvolat měli, ale mělo se tak stát na sjezdu a ne takhle na rychlo za zády vlastních členů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2017 18:48:37 - Ing. Antonín Seďa
 Na odkaz jsem nemohl kliknout, protože nemohu rušit jednání poslanecké sněmovny. To opravdu nebylo z lenosti. Ne, nepřipadá mi normální, když není na jednání pozvána místopředsedkyně strany. Na sjezdu ČSSD jsem podporoval B.Sobotku a on získal velkou důvěru delegátů. A připomínám, že protikandidáta žádného neměl. Takže teď je to spíše diskuse typu, po bitvě je každý generál. Já jsem spíše toho názoru, že současnou výměnu ve vedení sociální demokracie občané a naši členové nepochopí. A toho se docela bojím. Jinak jako člen ČSSD jsme k současnému vedení strany loajální. Ale to neznamená, že nemohu mít na řadu kroků svůj názor.