Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2017 21:37:02 - Damph

Brusel kryje pašeráky

Vážený pane Zdechovský, v tom dokumentu je jasně napsáno že za vytahování lidí z moře nemají být neziskovky trestány. Což snad neznamená že nemají být neziskovky trestány ani za to pokud zajíždějí do libyjských pobřežních vod a tím pádem převáží migranty přes hranice a provádějí tímto trestnou činnost pašeráctví? To že jako důkaz slouží jejich kritika Frontexem důkazem není, co když třeba Frontex o tomto nařízení nevěděl, pak by nebylo nic divného že je kritizuje. Ano záchrana tonoucích není pašeráctví, ale vozba přes hranice je. Takže máte nějaké relevantní vysvětlení?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2017 23:15:56 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Černochu,vytrháváte tvrzení z kontextu - píše se tam, že netrestat se má v případě, že dotyční skutečně pomáhají osobám v nouzi. Myslím, že pokud nejste schopný vzít v potaz úplně vše, co je v psaném textu, smysluplná diskuse nemá smysl.S pozdravemTomáš Zdechovský