Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2017 22:27:02 - nejsem xenofob

slova bývalého policejního ředitele

„Naši politici mají zájem být odměněni. Mají zájem mít stále dobrou pozici nebo dobrý penězovod. Podívejte, dostat se do nějakého evropského úřadu, mít 80procentní důchod (z původní velmi nadstandardní mzdy) bez zdanění, to je příjemné. Když budu dostatečně zrazovat svůj národ, svůj stát, tak nakonec budu za toto odměněn pohodlným životem až do smrti. Tito lidé jsou dokonce za své podlézání vyznamenáváni, třeba Řádem čestné legie. Za co? Za to, že zrazují. Přitom není důvod, aby získávali nějaká ocenění i finanční prebendy. Ale uvědomte si, že řídicí struktury vědí, že tyto loajální zkorumpované lidi potřebují, aby mohly ovládat všechny ostatní. Co na to říkáte,slova takové vysoce postavené osobě nelze nebrat vážne. Proč jen,to stále více lidem připadá jako fakt?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2017 10:15:08 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,bohužel nevidím druhým do svědomí. Každý si musí vyřešit sám se sebou, proč má ambice zastávat nějakou funkci. Pokud ale lidí jdou do evropských funkcí jen kvůli odměnám či za vidinou nějakých vyznamenání, je to samozřejmě špatně. Takoví lidé nepochybně existují bohužel také a nemají v politice co dělat.S pozdravemTomáš Zdechovský