ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2017 0:13:16 - Docent

Co na to říkáte?

Dnes na portálech seznam a idnes uvedli, že dle výzkumu agentur vyhraje prezidentské volby Jiří Drahoš? Člověka kterého před rokem 99% obyvatel neznalo a ani nevědělo jak vypadá. Věříte těm bludům co tady šíří média? Myslím, že se to teprve uvidí, ale faktem je, že Agresivita mainstream novinářů se každým dnem zvětšuje. Nemají vypsáné prémie pokud už Zeman neprojde ? Jejich chlebodárci ( např. Bakala, čt) by určitě chtěli nového nástupce Václava Havla, který bude poučovat (vychovávat) hloupé české občany o tom jak je EU skvělá, Euro se musí přijmout co nejdřív, solidarita je potřebná a dovoz muslimů nezbytný, obecné referendum je špatné. Kdo o tom pochybuje je buď xenofob či extremista , případně ho platí Putin.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2017 21:15:08 - Jan Veleba

 Co na to říkám? Nic.

A pokud bych přeci jenom něco měl říct, tak snad jen to, že za peníze lze koupit skoro vše (na bývalých plzeňských právech i akademický titul). Jedno ale koupit nelze - myšlení a názory masy běžných lidí.