Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2017 11:34:57 - Cicer

Méně zaslepenosti a více sebereflexe

Pane poslanče, stále hájíte něco, čemu sympatizanti ČSSD moc nevěří. Chtělo by to více skromnosti, slušnosti i trochu sebekritiky. Zatím postoj ČSSD a jeho současného vedení není schopno prodat, co jste ve vládě za 3 roky udělali a to je škoda. Ale to budete moci až opět budoucí volič nabude přesvědčení, že ČSSD je schopna se reformovat a zapomenout na radosti bez sebe TOP09, kterou jste asi několikrát podpořili a prosazovali jejich volební program., aniž by si to uvědomnělo vedení ČSSD.. Jinak přeji ČSSD, aby se odlepila od propadání preferencí a chce to jím mezi normální lidi a znát jejich názory. Osobní agitace, nikoli volební plakáty to by mohla být jedna ze správných cest. S pozdravem Kočí ze Zlína.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2017 14:30:31 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji a souhlasím. Pokud se týká mé osoby, tak se řídím heslem, co neuděláme sami, nebudeme mít. A to mám určitě sebereflexi a chodím a zejména diskutuji s lidmi. Pouze mám jednu výhradu a to je, že jsme žádný program TOP 09 neprosazovali. Mohu pouze souhlasit s názorem, že jsme někdy stáli na straně M.Kalouska vůči jeho kritice A.Babiše a jeho střetu zájmů. Ale to nebylo nic programového, ale čistě obhajoba svobody a demokracie. Jinak souhlasím, že osobní agitace bude tou nejlepší cestou, jak přesvědčit občany o prospěšnosti ČSSD.