Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2017 13:55:35 - laco

Přestávám tomu rozumět

Poslanec Jiří Koskuba: ". Nedávná vládní krize byla vyvolána z důvodu pro oranžové zcela nepřijatelného a tak náhle zjevného střetu zájmů pana ministra financí. Musel tak okamžitě z kola ven! Nu, a světe div se, nový lídr ČSSD, její dlouholetý místopředseda a takto i pan ministr vlády ČR náhle prohlásí, že si účast ve vládě s panem premiérem Babišem umí představit." Nějak tomu přestávám rozumět. Mohl byste v této věci , tj. opětovná budoucí koalice ČSSD s hnutí ANO Andreje Babiše, objasnit stanovisko ČSSD?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2017 14:36:07 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu mluvit za sociální demokracii, ale pouze sám za sebe. Souhlasím s kolegou Koskubou, že míra střetu zájmů a zejména užití svých médií k dehonestaci politických soupeřů, byly tou pomyslnou kapkou trpělivosti, která přetekla. Víte, já nemám rád, když se před volbami říká, s kým půjdeme a s kým nepůjdeme spolupracovat. Nicméně já si spolupráci s A.Babišem dovedu velmi těžko přesvědčit. Tak jako v roce 2013 jsem agitoval proti ANO 2011 a varoval jsem před politikou a osobou A.Babiše. Občané tohle varování nevzali vážně a de fakto určili podobu současné vládní koalice. Takže vše budou mít v říjnu tohoto roku opět občané a ti rozhodnou o svých zástupcích. A já bych si přál, aby vítězem voleb byla sociální demokracie a mohla rozhodovat o podobě příští vlády.