Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.06.2017 10:55:35 - Dana Neubauer

ilegální migrace

Dobrý den,pane Okamuro,jak je možné,že po zaplacení slušné částky Turecku, ilegální migrace z Turecka téměř ustala,takže to jde ,když se nasype pěkný balík peněz.Pak je mi divné,že Francie,Německo nabírá ilegální migranty dobrovolně a pak je chtějí násilně přerozdělit státům,které je nechtějí,přeci je brát nemusí.Tyto státy porušují dohody a od druhých chtějí,aby se dohody dodržovaly?Jsem Váš volič,zdravim, Novoselský

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2017 12:28:41 - Tomio Okamura
 Dobrý den, asi jsem už odpovídal, ale zkusím znovu a trochu jinak - jak je to možné netuším, zřejmě si každý dělá, co se mu zrovna hodí nejlépe. Zlé je, že jeden z mála států, který si nedělá co chce, ale to, co mu poručí Brusel, je Česká republika. Chápu, že Němcům se v EU líbí, protože v ní poroučí - nechápu, jak se tohle vazalství může líbit nám. Nevyplácí se to ani ekonomicky - dotace z Bruselu nikdy nevyváží ztráty, které nám zahraniční firmy a normy EU způsobily. Hezký den!