Ing. Jiří Petrů

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2017 0:30:59 - Landys97

Budoucnost po volbách

Jakou vidíte budoucnost české politiky po volbách? A myslíte si, že se do příští sněmovny dostanete? Co budete dělat, pokud ne? Jaký očekáváte výsledek ČSSD ve volbách?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.07.2017 18:19:05 - Ing. Jiří Petrů

Dobrý den. Jsem stále optimista a věřím, že občané před volbami velmi odpovědně posoudí, zda a kým byly splněny minulé předvolební sliby a jak pracovali poslanci pro svůj region. Z toho pohledu vidím budoucnost české politiky poměrně slibně. Zároveň jsem praktik a realista a vím, že nezáleží jen na odvedené práci, ale také na tom, jak umíte věci "prodat". V tomto ohledu bych nazval situaci negativně-pozitivní. Mé další působení v Poslanecké sněmovně parlamentu České republiky bude záviset právě na tom, zda jsem své voliče přesvědčil, že si to zasloužím. Vzděláním jsem stavař a značnou část svého života jsem se tímto oborem i živil. Už dnes mám několik nabídek, ale uvidíme. Pokud se týká výsledku ČSSD ve volbách, je pro mě nejdůležitější fakt, že se v tomto volebním období podařilo splnit 90 % programu i ve velmi "turbulentní" koalici. Rád bych, aby ČSSD pokračovala v práci pro občany, kteří to potřebují a kteří si to zaslouží a budu ji v tom podporovat i jako obyčejný člen. Zdraví Jiří Petrů