JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2017 17:49:06 - Landys97

Budoucnost po volbách

Jakou vidíte budoucnost české politiky po letošních volbách? Jaký očekáváte volební vysledek KSČM v letošních volbách?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.07.2017 8:21:35 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za tento dotaz. Nejde ani tak o budoucnost české politiky jako o budoucnost českého národa. Scénářů vývoje je mnoho, od těch nejčernějších až po ty viděny přes brýle s růžovými skly. Můj osobní názor je takový, že po volbách nám politici "vysvětlí", tedy že se s námi nebudou vůbec bavit a podlehnou tlaku EU na přerozdělování migrantů. Peníze z Bruselu, které se dají alespoň z části rozkrást (z domácích zdrojů už není co krást - vše rozkradeno) jim budou milejší než bezpečnost a budoucnost obyvatel. Se vzrůstajícím napětím ve společnosti se budou pomalu, ale jistě utahovat šrouby a mnohá práva a svobody dnešní doby vezmou za své. Postupně se tak již děje.

Na druhou část dotazu odpovím, že za volební úspěch pro KSČM bych bral vše nad 15% odevzdaných hlasů. Vím, že máme na víc, ale ta soustavná mediální štvanice a faktická nemožnost se prezentovat dělá své. Za neúspěch pak výsledek v jednociferném čísle.   

Ještě jednou děkuji za dotaz a přeji krásný slunečný den.

Zd. Ondráček