PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2017 7:35:13 - Patrik Skála

Re:Zpráva OSN o vývoji světové populace

Dobrý den

Krácení rozvojové a potravinové pomoci?

Zavedení neexistující návratové politiky a sankce pro Africké země které si dovolují nepřijmout zpět své občany?

Omezení imigrace jak pro málo kvalifikované Afričan,kteří Evropě nic nepřinášejí tak pro vysoko kvalifikované tak aby nedocházelo k odlivu mozků a zhoršování situace v Africe?

V konečném důsledku se řídit přirodním zákonem?
Je to smutné ale pokud si někdo udělá 10 dětí a sám nemá co jíst je to méně horší ze všech špatných řešení.Rozhodně ne horší než nakrmit a opakovat totéž za pár let ve větším měřítku stále a stále dokola.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.07.2017 23:31:26 - PhDr. Zdeněk Soukup
Pragmatické a inspirativní. Hlavně první tři odstavce. K tomu čtvrtému bych dodal, že ve většina afrických zemí nahrazují děti důchodový systém. Ale čeho je moc, toho je příliš. V tom máte pravdu. Populační explozi podporuje i moderní zdravotnictví. Při tom všem ovšem může Afrika rostoucí populaci uživit. Evropa by se měla zasadit na černém kontinentu například o rozšíření moderních agrotechnických metod. Hodně by pomohlo hledání nových zdrojů vody. Značné rezervy jsou i v dosavadním extenzivním zemědělství. Ve většině zemí centrální Afriky jsou využita jenom dvě procenta potenciální zemědělské půdy.