RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2017 17:10:23 - Quittek

Babis

Vážený pane doktore, nejsou náhodou preference pana Babice výsledkem dvou synergii :1. že umí vysvětlit a 2. že přemýšlívi lidé mají dost a již dost kamenných stran, které 25 let zcela neefektivne vládly a kradly a ještě se u toho všeho chrochtaly nesmysly. Co začít přemýšlet i v ODS nad změnou stylu. Jsou Povodně, sucha pesticidy ve vodách, bahno ve městech i vesnicích, eroze strašná a nikdo zemědělskou výrobu neřeší, i když přináší hodně problémů. Lidi už jsou naštvaní a mají těch keců a zase keců dost. Řeší se blbosti a málo to co by mělo smysl. Zdraví Tomáš Kvítek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2017 10:09:11 - RNDr. Jan Zahradník
Vážený pana Quitteku, vlastně Tomáši Kvítku, jak zní Vaše krásné jméno,

máte nejspíš pravdu, k preferencím Hnutí ANO jsme přispěli nemalým dílem. Jen si myslím, že přemýšliví lidé by měli konečně poznat, že to co říká pan Babiš, není nic jiného, než kecy a zase kecy. ODS se změnila a pod vedením Petra Fialy řeší užitečné věci. Zvažte dát nám na podzim hlas.

S uznáním jsem zaznamenal, že uvádíte Vaše jméno. To dělá v tomto zvláštním typu komunikace málokdo. Děkuji.

S pozdravem

Jan Zahradník