Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.07.2017 12:54:29 - Noislam

Okamura

Dobrý den,

pan Okamura mmj. řekl:Dne 18. května 2017 přijal Evropský parlament další usnesení, ve kterém členské státy vyzývá k dalšímu přijímání uprchlíků ze Sýrie, a to za situace, kdy se česká vláda pod hrozbou sankcí na oko brání přijetí migrantů podle kvot. V tomto usnesení Evropského parlamentu se píše: Vyzývá členské státy Evropské unie, aby projevily větší odhodlání při sdílení odpovědnosti a umožnily uprchlíkům, kteří utíkají z válečných oblastí v Sýrii, nalézt ochranu za hranicemi bezprostředně sousedícího regionu, a to i prostřednictvím programu přesídlování a přijímání uprchlíků, neboli kvot. Jinými slovy, poslanci, kteří hlasovali pro, chtějí, aby si Česká republika převzala více uprchlíků ze Sýrie. Pro usnesení hlasovali Telička, Ježek, Charanzová, Dlabajová za hnutí ANO, Zdechovský, Šojdrová, Svoboda za KDU-ČSL, Štětina, Niedermayer za TOP 09 Polčák STAN, Poc a Poche ČSSD. Vy jste hlasoval za přijímání většího počtu Syřanů? Myslíte, že máme trpět za konflikty na BV?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.07.2017 20:50:42 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,je dobré si rezoluci přečíst celou a vzít v úvahu, že povinné kvóty tam výslovně zmíněné nejsou. Pokud by povinné kvóty zmíněné byly, hlasoval bych samozřejmě jinak. Píše se tam dále také o tom, že jakmile konflikt skončí, měly by být vytvořeny pobídky pro kvalifikované syrské uprchlíky, aby se vrátili a přispěli k obnově země. S pozdravemTomáš Zdechovský