Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2017 12:28:18 - Družice

STAN

Dobrý den, mě se vaše koalice nezamlouvala od začátku a nechtěla jsem vás kvůli STAN volit. Nechci, být zbytečně rýpavá, ale to, jak přistupujete k dohodám se mi také nelíbí, i když rozchod vítám. Nemyslíte, že věčným řešením sami sebe vlastně pomáháte Babišovi vyhrát? Podle mě se toho událo za poslední půl rok hodně a lidé se v tom ztrácí a chtějí hlavně stabilitu. Otázkou je, jestli ji nevyrovnané strany dokáží nabídnout? A kdyby jste byli vyrovnaní, tak byste podle mě takhle nejednali. Pěkný den. Družinová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.07.2017 21:40:33 - Mgr. Daniel Herman
Vážená paní Družinová,
především děkuji za otevřenost, s níž mě seznamujete se svými názory. Od počátku byla dohoda se STAN taková, že když se během léta na průzkumech ukáže, že koalice není stabilně přijata veřejností, musíme se vážně zamyslet nad formou spolupráce. A přesně k tomu došlo. Podle mého názoru jsou voliči KDU-ČSL a voliči ANO jiní. Právě proto, že jsme demokratickou stranou, musí vedení brát vážně názor široké členské základny.