Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2017 16:23:37 - venosF

Budete ministrem?

Dobrý den, pane poslanče, jestliže ANO bude sestavovat příští vládu, ví se už v kuloárech, kdo by mohl být kandidát za ANO na ministerstvo vnitra? Mohl by jste to být Vy? Nebo budete usilovat alespoń o nějakou funkci, kde by jste mohl prosazoval své názory ne jen jako řadový poslanec?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.07.2017 0:09:20 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.Nevím kdo je adeptem ANO na ministra vnitra, opravdu, a už vůbec nebudu spekulovat o tom, kdo by jím mohl být. Do ANO jsem vstupoval v lednu 2012, tedy v době, kdy preference Hnutí činily necelých 0,5% - v té době hovořit o nějaké politické kariéře bylo jen pouhým sci-fi, tedy nabízející se možné spekulace o nějakém kariérismu jsou v mém případě zcela mimo realitu... Ale o tom to není - do ANO jsem v roce 2012 vstupoval s tím, že je potřeba něco dělat a ne jen pokoutně žvanit o tom, že takhle už to dále nejde., jak bylo ostatně obecným zvykem i do roku 1989. Něco jsem s odznáčkem Hnutí ANO2011 v klopě saka, pod státním znakem České republiky v Poslanecké sněmovně slíbil - sobě i občanům. S ohledem na část své profesní minulosti jsem se po dobu trvání svého poslaneckého mandátu, věnoval a snažil stát se nejen odborně, ale i politicky (protože i politika je "řemeslo") kvalifikovaným a veřejnosti prospěšným člověkem v oblasti obrany a bezpečnosti země, tedy v oblasti, kde situace stále není taková, jaká by podle mého názoru měla být. Zda jsem svůj slib splnil se ctí a zda mne veřejnost pro tento úkol podpoří i v dalším volebním období se plně ukáže až v říjnu. A teprve podle výsledku voleb - ať už z pohledu Hnutí ANO2011, či z mého osobního pohledu, bude chvíle se nad Vaší otázkou důkladněji zamyslet. Věřím, že Hnutí ANO2011 s plnou odpovědností a dle svých potřeb posoudí i potřebné personální otázky tak, aby co nejlépe reflektovaly a zajišťovaly plnění našeho volebního programu....a být (snad) politikem znamená především sloužit a poctivě pracovat...