Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.07.2017 10:57:43 - Pavla Pardubická

Česká kvalita potravin

Proč neřešíte kvalitu potravin českých firem ? Proč se odvoláváte na Brusel a jiné země, které vozí potravinové výrobky do Česka? Kupte si pochoutkový salát od významného českého výrobce ,který je zahuštěn kuřecím separátem. a zdaleka nedosahuje kvality Rakouska či Německa. Proč nepečujete o zdraví Čechů, kteří jsou na českých potravinových výrobcích závislí? Nehledě o cenách, které jsou dvojnásobné, než v zemích s vyšší kvalitou zemědělských výrobků.
Říkejte lidem objektivní pravdivé informace.
Pavla

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.09.2017 20:25:33 - Ing. Marian Jurečka
Hezký den paní Pardubická.
My se snažíme pečovat o zdraví Čechů, nicméně nákup potravin je na každém z nás. I proto jsme od začátku letošního roku zavedli nové označení výrobků Česká potravina, které snadno poznáte díky přehlednému logu s českou vlaječkou. Zde máte jistotu, že se jedná o ryze český výrobek! Stejně tak bych Vám doporučil nakupovat potraviny od českých farmářů. Máte opět jistotu, že výrobek pochází z naší země. Také zkuste výrobky označené logem Klasa nebo Regionální potravina, případně BIO. Všechny tyto výrobky získávají značku za přísných podmínek. Opět máte jistotu, že kupujete kvalitní potraviny. Přeji hezký zbytek léta! MJ