Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2012 15:57:20 - PANEX

Rozkrádání republiky stále pokračuje.

Dobrý den. Nedávno jsem vyslechl zcela vážný rozhovor kdy se přítomní bavili o tom, že je tady natolik vžité husitství, že pokud se nenažraným kněžím vydají ukradené majetky budou jim je lidé vypalovat. Mně je 65 let a jsem na 100% přesvědčený, že to bylo myšleno vážně. Víte lidi toho mají již opravdu DOST už to přestává být legrace. Myslíte si, že té církevní krádeži která ještě přileje ohně do celkové nálady ne již blbé ale začínající být agresivní se dá ještě zabránit ? Věřte mi - bude zle !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.06.2012 15:03:42 - Jaroslav Doubrava
 Vážený pane X,

ano, máte zcela pravdu. Situace už začíná, není-li již, být velmi výbušná a jsem přesvědčen, že není čemu se divit. Rozkrádání republiky stále pokračuje. Průmysl, kdysi tak výkonný, že to, co po válce vyprodukoval za celou dobu po převratu 1989, se i přes usilovnou snahu nyní mocných, nepodařilo rozkrást, je zničený, rozdaný v lepším případě, ten nejvýkonnější v cizáckých rukách. Při tom všem se Kalousek diví, že nepřichází peníze do státního rozpočtu, tak se vrhne na ty nejpotřebnější zvyšováním daní, Heger přijde s dalším placením léků a v nemocnicích. Víte, kolik starých lidí odchází z lékáren bez léků, protože na ně nemají peníze? Přitom na péči i důchody celý život pracovali a platili. A tak bych mohl pokračovat. Můžete se divit, že situace začíná být výbušná? Já se divím, že už nevybuchla!

Majetek církvím? Pokud prokáží, že ho vlastnili. Na nic jiného nárok nemají a cokoli jiného jí dávat je sprostá loupež na nás všech. Obávám se, že Sněmovnou návrh projde. Věřím, že Senátem návrh neprojde. Problém je v tom, že po vrácení ho Sněmovna opětovným hlasováním stejně schválí. Pak by skutečně mohlo dojít k tomu, čeho se obáváte. Začneme si své bránit. Souhlasím s Vámi – bude zle. Jar. Doubrava