Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.07.2017 21:48:59 - Damph

Re: EU vychovává občany

Ale to přece není pravda že je zodpovědností každého občana jak vyhodnotí informace - když jsou cílovou skupinou multi-kulti výchovy školáci - ti nemají ještě v tomto vlastní usudek a tak se lehce nechají zblbnout.
A co ta ČT: http://www.securitymagazin.cz/zpravy/neboha-ceska-televize-ma-urceny-uhel-pohledu-z-evropske-unie-1404048303.html
"Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení­ Evropské komise, která povoluje veřejnoprávní­m médií­m fungovat z poplatků nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dí­vat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení­. Česká televize se na to nesmí­ dí­vat tak, jako kdyby byla součástí­ současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie"
Je podle Vás normální že si obyčejní lidé musí platit veřejnoprávní televizi za to že vysílá propagandu?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2017 12:02:05 - Tomáš Zdechovský
Vážený pane Černochu, 
myslím, že rozhodně nemůže vadit, že televize má dí­vat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení­. To vše je v pořádku. Problémem ale samozřejmě může být, jak si někteří evropský humanismus a kritické myšlení vykládají.A pokud jde o děti, věřte tomu, že každý člověk s alespoň průměrnou inteligencí začne ve vyšším věku o věcech více kriticky přemýšlet. :-)
S pozdravemTomáš Zdechovský