Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.07.2017 15:35:58 - Ecce homo

Spolupráce KDU a STAN...

Dobrý den pane ministře, jsem velkým zastáncem spolupráce KDU a STAN, protože se osvědčila nejen v senátu, ale hlavně se ty strany vzájemně doplňují. Současně jsem rád, že KDU reagovala na předvolební průzkumy, které koalici většinou těch více než 10% nedávaly, tedy podle mne bylo rozumné spolupráci v četně kandidátek zachovat, jen vynechat slovo koalice, protože při zisku 9,9% by ta koalice byla sice morálním vítězem za odvážný pokus, ale prohrou pro ČR a přidáním mandátů stranám, které ohrožují demokracii! Co si o tom pane ministře myslíte vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.07.2017 22:05:36 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
ve spolupráci politických subjektů, které jsou schopné sladit své programy, také vidím zajímavý potenciál. Od počátku jsme diskutovali nejlepší formu spolupráce. Na počátku rozhovorů o možné koalici byla dohoda taková, že pokud předvolební průzkumy během léta nebudou stabilně nad deseti procenty, zamyslíme se nad nejvhodnější formou spolupráce. Tato fáze nastala. Naše nabídka je spolupráce v rámci našich kandidátek. Záleží teď na partnerech ze STAN, pro co se rozhodnou.