ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.07.2017 16:32:38 - krissus

Není naše vojenské .....

Není naše vojenské nasazení Litvě, Estonsku, Lotyšsku podobná bratrská pomoc jako bylo obsazení Československa Německými, Maďarskými, Polskými a Ruskými vojsky v roce 1969??? Není zde ze strany USA a Západních zemí aby to tam nedopadlo jako na Krymu, kde se občané v rámci referenda rozhodli o připojení k Rusku?????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2017 8:57:39 - Jan Veleba

 Dobrý den a k Vaší otázce.

Já jsem jeden z pouhých čtyřech senátorů, kteří jediní zvedli proti vyslání našich vojáků ruku, viz článek zde na PL, který jsem k tomu napsal.

Takto jak Vy jsem nepřemýšlel, ale když to tak zvažuju, tak na tom něco může být, protože ruská menšina v těchto zemích je velmi početná. Vysláním vojáků k hranicím RF a ještě k tomu část pod německým velením (!), se nic nevyřeší. Naopak, přijde reakce RF.

Poznámka na závěr - umíte si představit reakci takových Spojených států, kdyby někdo kolem jejich hranic umístil vojenské jednotky? Já ano ..., viz "Karibská krize" za Chruščova a Kennedyho, svět byl krůček od války.