Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.07.2017 18:08:56 - cola

Pane Novotný, dříve diplomovaný specialisto.

Jsem rád, že kopete.ligu za ODS, přestože zatím jen za Prahu-Řeporyje. Blíží se volby a každý bod bude v konečné tabulce důležitý. Jak na váš přístup a vaše kvalitní výkony reaguje předseda Fiala?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.07.2017 20:44:27 - Pavel Novotný, DiS.
 Já nemám vyšší ambice, to mi jen podsouvají prvoci zde.. Já dělám v Řeporyjích obětavou práci osmý rok v opozici, ve straně jsem sedmnáct let. Své vystoupení jsem nabízel, ale strana mě o to zatím nežádá.. Na to jsem v Řeporyjích moc šikovný... Oblast mě nezajímá.. Jsme otevřená strana. Mám jí moc rád, kdyby chtěla, abych neškodil, okamžitě jí opustím. Nepřipravil jsem jí tady ani o jediného voliče.. Tady se volí resisté a extremisté...K vaší otázce dodávám, že pan předseda nemá čas řešit jednotlivé čudly v regionech. Až se stanu v Řeporyjích starostou, pozvu jej na radnici.. A tobě počurám plot:-) 
PS: Diplomovaného specialistu jsem dal pryč, protože mě to sere a působí to směšně. Člověk je asi špína, když si po maturitě dodělá vyšší odborné vzdělání... Rozumíte, chtěl jsem se odlišit od plebsu...