Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2017 18:02:35 - Damph

Re: EU vychovává občany

Přesto na učení těchto organizací určitě někteří budou slyšet a zůstanou u toho. Vy byste byl rád když by Vaše dítě bylo vedeno k islámu?
A to uznání hodnot lidskosti je právě zneužíváno i EU, ČT, evropskými politiky. To je podle Vás správné že se v zájmu humanity, uznání práv migrantů, tito vykreslují v dobrém, zatajuje se jejich kriminalita, lže se o bezproblémovosti jejich soužití s námi?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.07.2017 21:58:55 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Černochu,já osobně jsem rád, že rodiče mají v Česku svobodu vychovávat děti ve svém přesvědčení. Pokud by se moje děti učily ve škole věci, s nimiž nesouhlasím, určitě bych se jim vše snažil vysvětlit a uvést na pravou míru. Je bohužel pravda, že humanismus si někteří lidé vykládají různě a často mylně. To je samozřejmě veliký problém, což už jsem zmiňoval dříve. Význam humanismu v jeho pravém pojetí to ale nijak nesnižuje.S pozdravemTomáš Zdechovský